Testbericht van Leon 5

Veel testen betekent dat de gezondheidsautoriteiten veel beter in kaart kunnen brengen wie er besmet zijn en wie er risico hebben gelopen. Mensen die Covid-19 onder de leden hebben, verkeren dankzij een test niet langer in onzekerheid. Ze kunnen maatregelen nemen om te voorkomen dat ze anderen besmetten. Veel testen betekent dat de gezondheidsautoriteiten veel beter in kaart kunnen brengen wie er besmet zijn en wie er risico hebben gelopen. Mensen die Covid-19 onder de leden hebben, verkeren dankzij een test niet langer in onzekerheid.

Ze kunnen maatregelen nemen om te voorkomen dat ze anderen besmetten.Veel testen betekent dat de gezondheidsautoriteiten veel beter in kaart kunnen brengen wie er besmet zijn en wie er risico hebben gelopen. Mensen die Covid-19 onder de leden hebben, verkeren dankzij een test niet langer in onzekerheid.

Ze kunnen maatregelen nemen om te voorkomen dat ze anderen besmetten.Veel testen betekent dat de gezondheidsautoriteiten veel beter in kaart kunnen brengen wie er besmet zijn en wie er risico hebben gelopen. Mensen die Covid-19 onder de leden hebben, verkeren dankzij een test niet langer in onzekerheid. Ze kunnen maatregelen nemen om te voorkomen dat ze anderen besmetten.Veel testen betekent dat de gezondheidsautoriteiten veel beter in kaart kunnen brengen wie er besmet zijn en wie er risico hebben gelopen. Mensen die Covid-19 onder de leden hebben, verkeren dankzij een test niet langer in onzekerheid. Ze kunnen maatregelen nemen om te voorkomen dat ze anderen besmetten.